Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2008, 19:58
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
tylko Kasperczak powiedział że ten słynny wynik pucharowy w ogóle nie odzwierciedla poziomu naszej pilki/ligii i to był wyskok wiec zastanawiam sie na jakiej podstawie domagacie sie sukcesów w Euro na czym opieracie swoje nadzieje na tym że Grecji sie 4 lata temu udało
Owszem - ja się cudów nie spodziewam, ale fakt jest taki że znaleźliśmy się w grupie z której można było wyjść.

A jak słyszę argument że Leo musi zostać bo nie ma czasu bo zaraz eliminacje do MŚ to mnie skreca.. Janas tez miał pozostać z tego powodu.

Cytat:
wystarczy zobaczyć jakich piłkarzy "produkuje" co rok liga serbska,czeska,chorwacka czy rumuńska by zobaczyć gdzie jesteśmy
Prawda, ale kilku mamy na zachodzie którzy tam grają - jest jak jest. A ja zwyczajnie tez chce aby się Kasper sprawdził z Polską kadrą (i udowodnił przy okazji co nieco "bossowi") zanim mu dadzą kadre gdy bardziej się będzie nadawał do sanatorium niż na ławkę trenerską kadry.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując