Temat: Euro 2008
Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2008, 01:07
Czesi nie zwojują nic na tych mistrzostwach,dajcie spokój z typowaniem ich do czegokolwiek. Są przeciętni. Era zlotch chłopców się skończyła.Teraz jadą zwyczajnie na opinii.

Po tych mistzostwach dojdzie pewnie do kilku zmian na piłkarskiej mapie Europy. Napewno Włosi będą musieli coś wymyślić,bo stara gwardia zawodzi a mlodych jak na lekarstwo.Jednak najbardziej palący problem to prawdziwy trener dla tej druzyny. No ****a nie może być tak,że mistrzowie świata jadą na imprezę bez trenera. Co za idioci tego Donadoniego zatwierdzili na selekcjonera,nie rozumiem. Także Francja ma spory orzech do zgryzienia. W konfrontacji z najlepszymi dostają czwórkę. Nie wiem ale era Henrego pomału mija,a nastepy tacy średni mi się wydają. Niby grają w porządnych klubach,ale jakoś nie jestem do nich przekonany.Thuram czy Makalele. Tutaj mam wątpliwości czy jeszcze powinni grać. Ribbery to sam nic nie zrobi.

Ciekawą opcją jest Portugalia. Taki leki faworyt w moim odczuciu. Grają w średniej grupie,a awans już zapewniony. Jeśli się nie wykartkują w jakimś meczu to pólfinał moim zdaniem jest w ich zasięgu.
Może wydać się to zabawne,ale ja coś czuje,że ME zdobędzie Hiszpania. Wiem,że obroną dziurawa jak ser,ale z Rosjanami pokazali kawal dobrej piłki,takiej solidnej. Czemu ich typuje a nie Holendrów?

Oranje są w takim gazie,że mnie aż ciary przechodzą co to dalej,a grają tak od sparignu z Danią. Pytanie ileż można tak grać. Niemniej chiałbym ich zobaczyć z drewutnią pokroju Rosji czy Grecji. Jak oni graliby z gośćmi co tylko umieją przeszkadzać? Jak zagralby w momencie kiedy musieliby walić głową w mur. To co do tej pory oglądaliśmy było piekne, niemnije grali oni z zespołami,które zmuszone były do prowadzenia otwartej gry,a takie ekipy łatwiej kontrować.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując