Leo ma zostać ?
To ja zadam pytanie czy " krok po kroku " idziemy do przodu ? Czy polska reprezentacja zrobiła krok naprzód od tego co prezentowała rok temu ? NIE !
A to jak wypowiada się holender to dla mnie kpina jakaś... dzisiaj sobie uświadomił że przegraliśmy bo nie mamy zawodników którzy grali regularnie w swoich klubach ! A ja się pytam co robił przez cały sezon Marek Zieńczuk, Paweł Brożek,Arek Głowacki czy Irek Jeleń ?
Powołał zawodników z których nie skorzysta bo się nie nadają piłkarsko l;ub nie są przygotowani fizycznie ! Bo jak przygotować zawodnika jeśli on przez pół roku nie gra i nie jest w trybie meczowym ( np. Krzynówek ) .
Dlatego dziś pisze z pełną świadomością
NIE DLA Beenhakkera !
Po coś Ty chłopie brał np. jedynego lewo nożnego obrońce Wawrzyniaka skoro na siłę delegujesz do gry Golańskiego który jest kompletnie bez formy i łapią go skurcze w 60 minucie meczu ?
Miał dać wszystkim szanse tymczasem zrobił to co jego poprzednicy: Zebrał laury za awans i postawił na tych samych zawodników którzy dali mu awans rok temu... przecież to nic że nie gra w klubie

przecież strzelił bramkę tej znanej Portugalii !
80 minuta meczu z Austrią, bronimy się ( czemu ? ) , gramy długie piłki, nie zmieniamy zmęczonego i beznadziejnego Smolarka na tym turnieju ... czemu by tak nie wprowadzić dobrze grającego głową Zahorskiego ? Po co on pojechał ? Nawet nie taki świetny roger w naszej lidze grał przez cały sezon regularnie, i w dobrej dyspozycji fizycznej jest naszym b. mocnym punktem reprezentacji...Takich przykładów jest od groma...
i chyba trzeba się kompletnie nie znać na piłce żeby holendra dalej poklepywać po plecach...
Edit: Jeśli płacimy za coś to chcemy wiedzieć od człowieka odpowiedzialnego za wyniki dlaczego się nie udało. niestety Leo sam już się pogubił.