kreseq napisał(a):

Powiedzmy sobie szczerze - Era pewnych grajkow skonczyla sie wlasnie wczoraj( a powinna dawno dawno temu ). Wprowadzic do skladu nowych i perspektywicznych ( takich jest sporo ) i jesli z tego nic nie wyjdzie to juz zadnego ratunku nie ma. Ja wiem ze wielu czeka na zmiane trenera, ostrzy sobie zeby grupa "specjalistow" z "doskonalej" polskiej szkoly trenerskiej. Trzeba zrobic wszystko, WSZYSTKO co mozliwe by te buraki nie polozyly lapy na kadrze. Czas wstawic do skladu na chociaz kilka meczy zawodnikow typu Majewski,Rybus,Grosicki i sprawdzic ich. Nic nie tracimy, gorzej byc nie moze. Fala mlodych zadownikow ktorzy wiedza ze Polska bedzie grac w nastepnych ME nadciaga od dawna i tutaj trzeba szukac, tutaj trzeba sprawdzac.
Zawodnik nawet jesli dzisiaj sie nie sprawdzi to przynajmniej nikt nam go nie zabierze a nie wiemy jak sie rozwinie i jaka forma bedzie w 2012 roku.
Media jak zwykle znajdapretekst by wieszac psy na trenerze...ale tak jest zawsze.
Banda stecopodobnych wierzy w to ze jakis noname z Polski zrobi cokolwiek na erenie miedzynarodowej.
Eksperymentowac to mozna ze skladem ale nie ze sztabem szkoleniowym.
|
Lepiej bym tego nie napiasl, przeciez wczoraj przez pierwsze 30 min to nasi grali tak jakby pierwszy raz na boisko wybiegli.
Mam nadzieje ze to byl ostatni mecz Krzynowka w naszej kadrze i ze sie nie pojawi na R22, przeciez tym swoim egoizmem wczoraj zawalil nam trzy bramnki a wystarczylo tylko przezucic do nie pilnowanego Saganowskiego to bysmy teraz nie dyskutowali o tym z dupy wzietym karnym.
Przeciez nikt im nie kazuje jechac i grac na sile na ich miejsce jest 10 lepszych. Najwiekszym bledem jaki zrobil Leo to bylo wziecie sobie tych naszych doradcow co nie maja bladego pojecia o co chodzi w pilce bo smiem twierdzic ze to oni tak Leo nakierowali, bo to oni byli odpowiedzialni za obserwacje naszych zawodnikow bo przeciez Leo nie mog widziec kazdego meczu i karzdego z osobna w tym samym czasie.
Jezeli PZPN pozbedzie sie Leo a paru na tym zalezy to bedzie to najwiekszy blad jaki do tej pory PZPN popelnil a nie bylo ich malo.
Bo moim zdaniem to Leo pokazujac naszym kopaczom ze grajac w OE tez maja szanse jechac na Euro(a nie jak bylo ze z lig zagranicznych nie wazne ze siedzi na lawie), co spowodowalo lawinowy powrot naszych gwiazdek do kraju a i tez juz tak chetnie za czopke gruszek nie uciekaja.
Mimo nie najlepszej postawy naszych na Euro Leo ma u mnie poparcie bo na pewno lepszego po Nim trenera miec nie bedziemy