Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2008, 13:32
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Powiedzmy sobie szczerze - Era pewnych grajkow skonczyla sie wlasnie wczoraj( a powinna dawno dawno temu ). Wprowadzic do skladu nowych i perspektywicznych ( takich jest sporo ) i jesli z tego nic nie wyjdzie to juz zadnego ratunku nie ma. Ja wiem ze wielu czeka na zmiane trenera, ostrzy sobie zeby grupa "specjalistow" z "doskonalej" polskiej szkoly trenerskiej. Trzeba zrobic wszystko, WSZYSTKO co mozliwe by te buraki nie polozyly lapy na kadrze. Czas wstawic do skladu na chociaz kilka meczy zawodnikow typu Majewski,Rybus,Grosicki i sprawdzic ich. Nic nie tracimy, gorzej byc nie moze. Fala mlodych zadownikow ktorzy wiedza ze Polska bedzie grac w nastepnych ME nadciaga od dawna i tutaj trzeba szukac, tutaj trzeba sprawdzac.
Zawodnik nawet jesli dzisiaj sie nie sprawdzi to przynajmniej nikt nam go nie zabierze a nie wiemy jak sie rozwinie i jaka forma bedzie w 2012 roku.
Media jak zwykle znajdapretekst by wieszac psy na trenerze...ale tak jest zawsze.
Banda stecopodobnych wierzy w to ze jakis noname z Polski zrobi cokolwiek na erenie miedzynarodowej.
Eksperymentowac to mozna ze skladem ale nie ze sztabem szkoleniowym.

Lepiej bym tego nie napiasl, przeciez wczoraj przez pierwsze 30 min to nasi grali tak jakby pierwszy raz na boisko wybiegli.
Mam nadzieje ze to byl ostatni mecz Krzynowka w naszej kadrze i ze sie nie pojawi na R22, przeciez tym swoim egoizmem wczoraj zawalil nam trzy bramnki a wystarczylo tylko przezucic do nie pilnowanego Saganowskiego to bysmy teraz nie dyskutowali o tym z dupy wzietym karnym.

Przeciez nikt im nie kazuje jechac i grac na sile na ich miejsce jest 10 lepszych. Najwiekszym bledem jaki zrobil Leo to bylo wziecie sobie tych naszych doradcow co nie maja bladego pojecia o co chodzi w pilce bo smiem twierdzic ze to oni tak Leo nakierowali, bo to oni byli odpowiedzialni za obserwacje naszych zawodnikow bo przeciez Leo nie mog widziec kazdego meczu i karzdego z osobna w tym samym czasie.

Jezeli PZPN pozbedzie sie Leo a paru na tym zalezy to bedzie to najwiekszy blad jaki do tej pory PZPN popelnil a nie bylo ich malo.
Bo moim zdaniem to Leo pokazujac naszym kopaczom ze grajac w OE tez maja szanse jechac na Euro(a nie jak bylo ze z lig zagranicznych nie wazne ze siedzi na lawie), co spowodowalo lawinowy powrot naszych gwiazdek do kraju a i tez juz tak chetnie za czopke gruszek nie uciekaja.

Mimo nie najlepszej postawy naszych na Euro Leo ma u mnie poparcie bo na pewno lepszego po Nim trenera miec nie bedziemy
,