Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.06.2008, 13:06
Powiedzmy sobie szczerze - Era pewnych grajkow skonczyla sie wlasnie wczoraj( a powinna dawno dawno temu ). Wprowadzic do skladu nowych i perspektywicznych ( takich jest sporo ) i jesli z tego nic nie wyjdzie to juz zadnego ratunku nie ma. Ja wiem ze wielu czeka na zmiane trenera, ostrzy sobie zeby grupa "specjalistow" z "doskonalej" polskiej szkoly trenerskiej. Trzeba zrobic wszystko, WSZYSTKO co mozliwe by te buraki nie polozyly lapy na kadrze. Czas wstawic do skladu na chociaz kilka meczy zawodnikow typu Majewski,Rybus,Grosicki i sprawdzic ich. Nic nie tracimy, gorzej byc nie moze. Fala mlodych zadownikow ktorzy wiedza ze Polska bedzie grac w nastepnych ME nadciaga od dawna i tutaj trzeba szukac, tutaj trzeba sprawdzac.
Zawodnik nawet jesli dzisiaj sie nie sprawdzi to przynajmniej nikt nam go nie zabierze a nie wiemy jak sie rozwinie i jaka forma bedzie w 2012 roku.
Media jak zwykle znajdapretekst by wieszac psy na trenerze...ale tak jest zawsze.
Banda stecopodobnych wierzy w to ze jakis noname z Polski zrobi cokolwiek na erenie miedzynarodowej.
Eksperymentowac to mozna ze skladem ale nie ze sztabem szkoleniowym.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie