Sędzia napisał(a):

|
Krytykujesz moje poparcie dla Kaczyńskich. Więc zaproponuj jakąś alternatywę. Jak rozumiem, Twój główny zarzut wobec Kaczyńskiego jest taki, że popiera UE i traktat. Więc zaproponuje kogoś, kto byłby dla Kaczyńskiego alternatywą, a jednocześnie chciał opuszczenia UE.
|
To nie tylko to - to cały ciag działań.
Lustracja, machloje przy aborcji, ENA, Kluzik-Rostkowskie, wchodzenie bez mydła USA, frazesy na gebie - brak realnych działań gdy nie było zagrożenia dla PiSu, ważniejsze upolowanie Leppera i ucieczka od władzy, aby PO odrobiło pozytywne zmiany w kilka miesięcy (kilka ich było)..Ale jesli dla nich np. LPR to cos groźniejszego niż PO.. zero prób wyjaśnienia na serio Fozzu, szafy Lesiaka itd..
UE i ich stosunek to tylko ukoronowanie i zagranie w otwarte karty.
Co do alternatywy - przed odejściem Kaczorów jest to niemozliwe i licze że Ziobro wbije im sztylet w plecy.
Ja nie mam złudzeń - i pomagać im przetrwać, bo brak alternatywy (dla AWSu tez miało nie być).. nie dziekuje.
Może mam złudzenia że Ci których nie było przy okragłym stole w końcu przejmą ster.. ale czy wówczas jest szansa na odcięcie się? - nie wiem.
Cytat:
|
ps. coś czuję że rudzi klepnęli traktat.
|
No to super... :/