Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2008, 22:16
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Krytykujesz moje poparcie dla Kaczyńskich. Więc zaproponuj jakąś alternatywę. Jak rozumiem, Twój główny zarzut wobec Kaczyńskiego jest taki, że popiera UE i traktat. Więc zaproponuje kogoś, kto byłby dla Kaczyńskiego alternatywą, a jednocześnie chciał opuszczenia UE.
To nie tylko to - to cały ciag działań.

Lustracja, machloje przy aborcji, ENA, Kluzik-Rostkowskie, wchodzenie bez mydła USA, frazesy na gebie - brak realnych działań gdy nie było zagrożenia dla PiSu, ważniejsze upolowanie Leppera i ucieczka od władzy, aby PO odrobiło pozytywne zmiany w kilka miesięcy (kilka ich było)..Ale jesli dla nich np. LPR to cos groźniejszego niż PO.. zero prób wyjaśnienia na serio Fozzu, szafy Lesiaka itd..

UE i ich stosunek to tylko ukoronowanie i zagranie w otwarte karty.

Co do alternatywy - przed odejściem Kaczorów jest to niemozliwe i licze że Ziobro wbije im sztylet w plecy.

Ja nie mam złudzeń - i pomagać im przetrwać, bo brak alternatywy (dla AWSu tez miało nie być).. nie dziekuje.

Może mam złudzenia że Ci których nie było przy okragłym stole w końcu przejmą ster.. ale czy wówczas jest szansa na odcięcie się? - nie wiem.

Cytat:
ps. coś czuję że rudzi klepnęli traktat.
No to super... :/

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.