Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2008, 19:08
Nadmienie jeszcze ze Podolski dostal paralizu i juz nie potrafi sie cieszyc z bramek :(
To straszne....przeciez on ma polskie serce!!!

Wilku powiem tak :
1) Niemcy wygrywaja z Austria i...i koniec
2) Niemcy wygrywaja z Austria, my rowniez...przeslanki by pokonac swietnie ustawionych Chorwatow sa? Nie ma...przykre.
3) Cokolwiek mam dodawac?

Ja nie marudze, ja po prostu widze braki, prawa obrona, potem pomoc i inne duperele ale prawda jest bolesna ze...nie mamy ataku. Brozek to kaleka na takie turnieje, Zahor i Zuraw to jedna bajka tylko ze jeden juz sie skonczyl a drugi nawet sie nie zaczal. Sagan?Przepraszam, dobrze moze isc w lidze ale to wszystko. Nie mam czasu wymieniac geniuszy ligowych ktorzy w reprze mogli jedynie podawac bidony.
Gdzie sie to zaczyna? W SZKOLKACH KTORYCH NIE MA I KTORYCH NIE BEDZIE wiec albo bierzemy Rogera i innych ktorych mozemy albo milczymy jak dostajemy baty bo nasze szkolenie jest na poziomie Burkina Faso a ludzie typu Matusiak, Smolarek, Zurawski, Krzynowek to sa dobrzy ale na pici polo po 23.

Zahor, Smolarek, Sagan - ****a strach sie bac......myle sie? CHorwaci naucza pokory reszte. Jestesmy od nich kilka lat swietlnych i zobaczycie to niebawem.Daje na ten cel moje nerki i serce.Realizm sie klania.
Niemcy nawet po orgii oralno-analnej przejada Austrie jak chca bo musza...tyle. Taka druzyna nie wyjdzie? Nie ma mowy to nie Polska- mierna wierna i tyle.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.06.2008 o godz. 19:15.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie