Wyświetl pojedynczy post
Gwiazdka86
Junior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2008, 14:36
saiko_sikboi napisał(a):Wyświetl post

Gosia rządzi, bo ona wszystko organizuje. Ja gram w piłkę, przychodzę do domu, bawię się z synkiem i niczym innym się nie zajmuję. Gosia załatwia wszyściutko, podatki-nie podatki, rachunki. O ważniejszych sprawach dyskutujemy, ale ostateczną decyzję podejmuje ona. Imię dla syna wybierał Darek, ale też musiał ograniczyć się do propozycji przedstawionych przez narzeczoną. - Gosia upierała się przy Dariuszu juniorze, ale mnie to imię nie pasowało - opowiada.
To że Gosia płaci rachunki, zajmuje się domem itp. to nie znaczy że szuka też Darkowi klubu.
W wielu rodzinach to mąż pracuje i zarabia, a kobieta zajmuje sie domem i dziećmi. I czy to oznacza, że ona wybrała firmę w której pracuje jej mąż? Zastanówcie się co piszecie.
Tak naprawdę pewnie żaden z was osobiście nigdy Gosi nie poznał, ba nawet jej na oczy nie widział ( no może na zdjęciu na tym forum) a piszecie o niej najgorsze rzeczy.
Ciekawe czy wam byłoby miło gdyby o waszych dziewczynach pisano, że są z wami tylko i wyłącznie z powodu pieniędzy.
P.S. I nie pisze tego dlatego, że jestem wielką fanką Dariusza D. (bo nią nie jestem i nigdy nie byłam, podobnie jak wy niepodoba mi się, że ciągle płacze, że w Wiśle mu źle i chce stąd jak najszybciej odejść), ale dlatego że zwyczajnie szkoda mi jego dziewczyny, bo jak by przeczytała to co o niej piszecie to napewno zrobiłoby się jej przykro.
Odpowiedz cytując