Kurt C. napisał(a):

|
Spokojnie, zagwarantował sobie także że nie będzie kaprysem w rękach bieznessmana, który może go znowu wrzucić w dół... zagwarantował że tradycja będzie utrzymana... Może Solorz, a jak nie to ktoś inny zobaczy tu biznes, Śląsk się utrzyma, jest miasto, jest stadion, sponsor też sie znajdzie. Dół ligi jest tak słaby że Śląsk nie powinien mieć problemów z utrzymaniem.
|
Pokaz mi klub w Polsce, ktory cos osiagnal nie bedac kaprysem w rekach prywatnego inwestora ? Pomijajac Lubin i Belchatow. My tez jestesmy kaprysem i co, zle jest ? A jakiej to tradycji Slaska zagrazalo przyjscie Drzymaly ?
Chyba tylko takiej, ze Slask nigdy nie mial porzadnego sponsora. A jak przyszedlby Solorz czy ktos inny to Slask nie bedzie ich kaprysem. Zreszta Drzymala mial miec tylko 20%. Pokazal w Grodzisku, ze jest powaznym biznesmenem. Wycofujac sie z pucharow pokazal jak bardzo zalezalo mu na fuzji. Zal mi go. Mam nadzieje, ze polska pilka nie straci kolejnego po Klickim powaznego biznesmena. Mam nadzieje, ze frajerskie wladze Wroclawia beda musialy zaplacic jakas kare. Dzieki takim niepowaznym ludziom tak ciezko namowic kogos na dawanie kasy na polska pilke.