Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2008, 06:15. Temat polityczny
Sędzia napisał(a):Wyświetl post
Zawsze jest mniejsze zło.
A tak bez watpienia - Jewropejczyk pełną gebą, i Jewropejczyk z frazesami partiotycznymi na gebie..

Cytat:
Musiałbym przestać się interesować polityką, albo głosować na samego siebie.

Inaczej zawsze będzie jakaś drobna różnica, która będzie powodować, że mój głos pójdzie na jakieś mniejsze zło. Nawet gdybyś Ty startował w jakichś wyborach, to też nie mógłbym na Ciebie głosować zgodnie z Twoją filozofią, bo się z Tobą nie zgadzam w wielu kwestiach.
Wszystko zalezy gdzie i w czym sa te różnice.

Doskonale wiesz że Kaczki były dla mnie jak najbardziej akceptowalne - ale w pewnych rzeczach nie różnią się nic a nic od Michnika i to akurat w tych najważniejszych...

Oczywiście inną rzeczą jest spojrzenie na to co jest realne, itd. i ja wiem że ywkazuje pewną zapalczywość itp.. ale jednocześnie wiem że to zalezy od sprawności i przygotowania polityka. I uważam że JarKacz to dośc wybitna postac w naszym bajorku, ale jego "para" idzie w niewłaściwe tłoki... a przez to wyboru ja nie mam.

Cytat:
Z Korwinem się nie zgadzam w dziesiątkach spraw. Nikogo innego nie ma, a jedyni dwaj politycy, których szanuję (Macierewicz i Olszewski) też są z Kaczyńskimi związani.
Alez nie mowa o głosowaniu na Korwina - mowa o oddaniu pustego głosu w drugiej turze.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.