Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Dzisiaj, 10:17
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Czyli marcinek wycofuje się z tego, co wcześniej napisał.
Tak jak wczesniej w sprawie Omraniego, tak teraz w sprawie Youana.
Jedynie w twojej marnej wyobraźni.

Nie wycofuję się z niczego, co napisałem o Francuzie, dlaczego może on okazać się przydatnym wzmocnieniem na podstawie tego, jak zaprezentował się w ostatnim sparingu - i z ani jednego zdania na ten temat.

Nie wycofuję się też z tego, co pisałem niegdyś na temat Omraniego, że decyzja w sprawie tego, czy może okazać się przydatny i czy warto podpisać z nim kontrakt za symboliczne 2000 euro (prawdopodobnie po to, by zrobić przysługę menedżerowi Rodado) powinna należeć do trenerów i pionu sportowego Wisły, a nie randomów z Rumunii, cytowanych na forum przez jakiegoś tłumacza języka rumuńskiego, cały czas próbującego się tym popisywać.

I nie wycofuję się z ani jednego słowa na temat Twojej najnowszej błazenady pod tytułem "Meritum" - czy jakkolwiek chcesz nazwać ten badziew swoich własnych projekcji i wniosków, które pewnie uważałeś za sprytną pułapkę. Nie będę grał w twoje żałosne gierki.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując