Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Wczoraj, 15:13
Markus napisał(a):Wyświetl post
Przy okazji, bo mocno mnie to rozbawiło: "jestem jednym z niewielu tłumaczy rumuńskiego" - to nie jest argument, to legitymacja, którą machasz, gdy brakuje treści. Znajomość języka nie zamienia postów z rumuńskiego forum w organ decyzyjny Wisły, naprawdę
Odnieś się do meritum.
Raz twierdzisz (w przypadku Youana) Nie mamy informacji, że w poprzednich latach Francuz się nie rozwijał czy nie pracował w swoich klubach, a one jeden po drugim z niego rezygnowały, bo się tam nie sprawdzał - i wyciągasz z tego wniosek, że może okazać się przydatny (Twoje wnioskowanie, nie moje).
Drugi raz kiedy ja twierdzę: (w przypadku Omraniego) Mam pewne informacje, że w poprzednich latach francuski Algierczyk się nie rozwijał czy nie pracował w swoich klubach, a one jeden po drugim z niego rezygnowały, bo się tam nie sprawdzał znowu ty wyciągasz z tego wniosek, że może okazać się przydatny (Twoje wnioskowanie, nie moje).

Co do mojej znajomości języka i rzeczywistości rumuńskiej to one właśnie dają mi podstawę do merytorycznego wypowiadania się na tematy piłki rumuńskiej, w których jesteś kompletnym ignorantem.
Przy okazji nigdy nie chciałem, żeby cytowane przeze mnie posty z rumuńskich mediów zastępowały organ decyzyjny Wisły. Naprawdę.
Kto tak myśli daje świadectwo deficytu intelektu.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując