Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Dzisiaj, 09:21
grogoriogreg napisał(a):Wyświetl post
Pierwsze wpisy "rączki pod kołderką" Markusa po plotkach odnośnie wiadomo kogo:

Niestety Omrani nie został naszym Lewandowskim
Miło, że przypomniałeś, iż wyraziłem opinię, że zawodnik, który niegdyś sprawdził się na poziomie czołowego klubu w Rumunii, mógłby (podkreślam to słowo, którego i wtedy używałem: "mógłby") okazać się wzmocnieniem dla pierwszoligowej wówczas Wisły, gdyby rzecz jasna wszystko było z nim w porządku. Czegoś bardziej oczywistego chyba nie ma. W tamtym momencie nawet FraMat nie zaczął jeszcze swojego show posługiwania się randomowymi wypowiedziami z rumuńskich mediów społecznościowych, które nigdy nie mogą być ważniejsze od opinii trenerów i pionu sportowego w klubie.

A jeszcze bardziej miło, że przypominasz moje słowa, że to, iż jakiś napastnik ostatnio nie strzelał bramek, jeszcze samo w sobie nie świadczy o tym, że zapomniał jak się gra w piłkę. Bo takie dłuższe okresy posuchy zdarzały się nawet Lewandowskiemu czy wielu, wielu innym. Co w tym jest fałszem i nieprawdą?

A najlepsze, że myślisz, że w ten sposób coś wykazałeś, zwłaszcza moje rzekome uwielbienie tego ruchu .
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując