Wyświetl pojedynczy post
Cymes
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Dzisiaj, 22:34
Markus napisał(a):Wyświetl post
Na razie napisałem, że zaprezentował się w tym sparingu jako zawodnik z wyższej półki niż Duarte czy Kuziemka, który może okazać się poważnym wzmocnieniem. I który w związku z tym powinien najszybciej, jak to tylko możliwe, dostać możliwość zaprezentowania się w pierwszym składzie. Tyle
Posiedziałem trochę na tm nad drugim składem Artisu, bo też odniosłem wrażenie, że nasza ekipa z drugich 90ciu minut pod pewnymi względami wyglądała trochę lepiej, więc chciałem sprawdzić kontekst. To była makabryczna zbieranina. Tam zresztą jest specyficzna sytuacja przez aferę z Karviną o czym był dużo w transmisji.Widać, że drzwi obrotowe jeśli chodzi o budowanie głębi kadry zakręciły się tam ostro. Ciężko o jakiś merytoryczny punkt odniesienia, ale chyba celowałbym gdzieś maksymalnie w środek trzeciego poziomu rozgrywek w Polsce.

Natomiast sam Ellie.
Już nie będę cytował minut, klubów i poziomu rozgrywek lewego i półlewego obrońcy, na których grał. Powiem ogólnie. Gdyby w tym kontekście nie wyglądał zajebiście to znaczyłoby, że wyglądał bardzo źle. Raczej swego rodzaju minimum oczekiwań po wpuszczeniu nawet po dłuższej przerwie w graniu chłopa ze szkockiej Premiership na ludzi, dla których taki poziom to jak lot na księżyc.

Ogólnie też oceniam bardzo pozytywnie, na zasadzie 'ma to coś' i z dużym prawdopodobieństwem będzie dla drużyny wartością dodaną, ale rączki na kołderkę, bo to nie był poziom przeciwników reprezentacyjny nawet dla naszej I ligi, o ESA nie wspominając.
Ostatnio edytowane przez Cymes : Dzisiaj o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując