Karherop napisał(a):

Jak świat światem kibic musi miec jakiegoś konia ofiarnego.
Kazdy sezon znajduje swojego. I nawet nie wmawiaj wolfy że Twoim nie jest Duda.
Z resztą juz nie chce mi się polemizować.
|
Oczywiście.
Wcześniej moimi kozłami ofiarnymi byli Wachowiak, Młyński, Starzyński, Olejarka, Sukiennicki - i pewnie jeszcze kilku zapomniałem. A Twój wkład w dyskusję był zawsze taki sam - insynuowanie chorób psychicznych, złej woli, frustracji. No bo przecież nikt nie mógłby w dobrej wierze krytykować bąbelków.
Gdzie teraz jest Baena, a gdzie Starzyński?
Grantar napisał(a):

|
Jeśli nie chodzi tylko o zawodników to o co jeszcze ? jakie opcje ? Ustawienie ?.
|
Na rynku trenerskim.
Ja rozumiem że Jop jest genialny, wie wszystko najlepiej i będzie naszym Fergusonem, ale dobrze by było mieć jakąś sensowną opcję rezerwową na wypadek gdyby jednak nie. Bo wtedy może być bardzo nerwowo i nie każdy to udźwignie.
Witalis napisał(a):

|
Niechętnie, bo nie lubię Ciebie, a lubię Dudę, przyznam Ci rację. Duda jest za wolny na ekstraklasę. Albo zacznie grać szybciej, jak Igbekeme, albo ławka.
|
Dla mnie i Ty, i Duda jesteście obojętni, dlatego mogę napisać to co napisałem. Histeryczne reakcje na krytykowanie bąbelka jak Karheropa już dawno nie wzbudzają u mnie żadnych emocji.
Ważne żeby teraz już naprawdę decydowała merytoryka. Z pierwszej ligi wiadomo było że nie spadniemy, teraz takiej gwarancji nie ma. Jeśli Duda będzie grał tak nędznie jak do tej pory, to ławka, a po sezonie laurka i do widzenia. I żadnego bredzenia że był chory, noga go bolała etc. To już od dawna nie jest junior, ani prospekt.
Oczywiście, jeśli wreszcie zacznie grać na wymaganym poziomie - super dla niego i klubu. Ale aktualnie NIE GRA na odpowiednim poziomie.