Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Dzisiaj, 09:34
azor napisał(a):Wyświetl post
No tak Marcinku tego nie napisałeś pozwól, że zacytuje:

"Mam nadzieję, że jak najszybciej dostanie możliwość potwierdzenia tego w pierwszym składzie w meczach ligowych. Jeśli tylko fizycznie da radę wytrzymać około godziny, nie bałbym się go wpuścić nawet już na mecz z Katowicami. To już dziś inna półka niż Kuziemka czy Duarte."

A wycieczka o przyrodzeniu....jesteś jedyną osobą, która używa tego jakże "dewastującego" argumentu, tylko nie wiem po co
Azorku, w jaki sposób słowa "Mam nadzieję, że jak najszybciej dostanie możliwość potwierdzenia tego w pierwszym składzie w meczach ligowych. Jeśli tylko fizycznie da radę wytrzymać około godziny, nie bałbym się go wpuścić nawet już na mecz z Katowicami" , podważają to, co napisałem poniżej, a co tobie się nie chce pomieścić w głowie, bo trwało tylko 45 min?

To już dziś inna półka niż Kuziemka czy Duarte.

Ty już całkiem upadłeś na głowę? Hmm?

Więcej, jedno wynika z drugiego.

Uśmiałem się do łez. Youan dopiero co pokazał, że nawet na dzień dzisiejszy może wnieść do gry więcej pozytywów niż ci dwaj powyżej, a ten wyskakuje, że to tylko przez 45 minut było więc tak jakby się nie liczy. Bo potrzeba znacznie więcej minut, by zobaczyć, jaki jest szybki, jak reaguje, jak czyta grę, jak się ustawia, jak wychodzi na pozycję, jaką ma technikę i tak dalej.

A motyw przyrodzenia Królewskiego do rozmowy na forum wprowadziłeś Ty, co pokazywało Twój poziom dyskusji i rozumowania już wtedy. Już tego nie pamiętasz? Gdy dziś czytam Twoje równie twórcze i z czapy argumenty oraz uwagi na temat tego, co było napisane - całkowicie oderwane od jakiegokolwiek sensu - widzę, że się wcale nie zmieniasz i tak samo mylisz rzeczywistość z własnymi fantazjami czy wyobrażeniami. Po co sobie to robisz?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując