azor napisał(a):

Marcinku,
tylko zapytałem, czy 45 minut to nie za mała próba aby gościa oceniać, więc bardzo Cię proszę nie manipuluj wypowiedziami pod swoją tezę. Powiem Ci więcej - Youan pokazał się przez te 45 minut kozacko i wszystkim nam życzę, aby tak to wyglądało regularnie, niestety to tylko 45 minut. Więc może jednak rączki na kołderkę?
|
Ja odnosiłem się do tych jego 45 minut w porównaniu do tego, co wcześniej w okresie przygotowawczym pokazali w kilku elementach Kuziemka i Duarte - oraz w konkretnym kontekście tego, co Francuz zaprezentował, że już teraz umie zagrać, a nie w kontekście swoich, twoich czy kogokolwiek wyobrażeń - więc z łaski swojej przestań po raz kolejny pieprzyć jak w swoich fantazjach o przyrodzeniu Królewskiego.
Swoje dewiacje zostaw dla siebie.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze"