Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Wczoraj, 15:05
Karherop napisał(a):Wyświetl post
99% kibiców widzi w nim świetny ruch a ty sobie dorabiasz ideologie co namniej jakbys sam go wyskautowal i wyslal leada do klubu.

Nawet bedac niewzywany do tablicy rozpoczynasz wojenki sam ze sobą. Wszędzie widzisz jakiś wrogów. Syndrom oblężonej twierdzy?
Karherop, "99% kibiców"? Liczyłeś wszystkich piszących na forum i X? Ciekawa statystyka, biorąc pod uwagę, że dosłownie przed chwilą Azorek pytał, czy moja ocena Youana jest "aby na pewno obiektywna", a Granat z Hejterkiem jak zwykle popłynęli z wyzwiskami czy swoimi fantazjami zamiast argumentów. Bo przecież nie można już teraz silić się na ocenianie występu tego piłkarza i na porównywanie go z innymi, gdyż ktoś potrafi to zrobić dopiero po kilku tygodniach. Więc albo to 99% nie do końca zgadza samo ze sobą, albo liczysz tak samo, jak przez lata liczyłeś potencjał swoich typów.

Bo to zabawne, że akurat Ty pouczasz mnie o "wojenkach samych ze sobą" i byciu niewywoływanym do tablicy choć przez ostatnią stronę co chwilę ktoś nawiązuje do tego, co pisałem. Przypomnę: to nie ja rozpocząłem tę wymianę, tylko mały wysyp postów podważających moje słowa o Youanie - a gdy odpowiadam, nagle to ja mam "syndrom oblężonej twierdzy". Klasyka: najpierw grupka zaczyna się pluć, a potem winny jest ten, do kogo plują.

I pytanie na koniec, całkiem serio: czy fakt, że przez całe życie jedyne, co miałeś do zaproponowania Wiśle, to budowanie zawodników pokroju Młyńskiego i wpychanie do kadry oraz składu rzekomo "solidnych ligowców", z czego kompletnie nic dobrego nie wyszło (a jedynie jak przy "solidnym ligowcu" Sapale Wisła wpadała w koszty i problemy) - tak na Ciebie działa? Czy to ta trauma sprawia, że wypisujesz podobne bzdury, zamiast po prostu odnieść się do tego, co napisałem o samym meczu?
Ostatnio edytowane przez Markus : Wczoraj o godz. 15:51.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując