Wyświetl pojedynczy post
forthy
Senior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2026, 19:38
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Tbh nie nastawiam się na jakiś wybitny poziom tego grajka.

Weźmy pod uwagę, że poza Rangersami czy Celtikiem liga szkocka jest słabsza od Ekstraklasy. Do tego facet ma gorszy epizod. Równie dobrze może odpalić na całego, pójść tropem Baeny (dużo szumu, mało liczb) lub skończyć jak Mommo Cisse. Dla mnie to jest totalna niewiadoma, bo nie mam pojęcia czy to w ogóle grajek - w obecnej dyspozycji - na Ekstraklasę. Mam nadzieję, że weźmiemy kogoś dodatkowo na skrzydło kto nie będzie generował tylu znaków zapytania.

Kierunek Ertlthalera mi się podoba - wyjąć wyróżniającą się absolutnie postać słabszej drużyny, jej niekwestionowanej gwiazdę, która jest w gazie i może wskoczyć na wyższy poziom. Nie do końca przekonują mnie transfery piłkarzy na równi pochyłej. Z reguły (nie zawsze) to oznacza odcinanie kuponów, lenistwo, brak focusu na piłce (najjaskrawszy przykład to Igor Sapała) lub też olbrzymie problemy zdrowotno-motoryczne (vide Joel Pereira).

Akceptuje, że to może wypalić, ale w dalszym ciągu czekam na jakieś ciasteczka. Ten transfer w tym momencie oceniam na uzupełnienie składu - chociaż nie obraziłbym się jakbym go nie doszacował
Bozic, Youan, Duarte, Kuziemka. 4 skrzydłowych już, ten tani na pewno pod kątem pensji nie był. Wątpię by jeszcze ktoś na skrzydło był ściągany.

Basha+cyferki na razie zasługują na spore zaufanie (top okienko rok temu, na 6 transferów 4 strzały w 10ke, 1 ok I 1 wtopa omiciowa jak dotąd), a to był ponoć cel nr 1, 27 lat, wygrana walka z klubami z bliskiego wschodu. Przy nacisku na motorykę Wisły na pewno go mocno przebadali.

Transfer wygląda bdb, ale nie tacy grajkowie w Ekstraklasie byli totalnymi niewypałami, także zobaczymy. Liczby miał świetne, ciekawe ile zajmie go odbudowanie po klubie kokosa
Odpowiedz cytując