Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.07.2026, 17:19
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Sugerujesz, że walne może się odbyć bez głównego udziałowca, co w praktyce oznacza, że żadna wiążąca decyzja na nim zapaść nie może?

A doczytałeś, to co napisałem, że to walne może się odbyć po to,

To są słowa Królewskiego z wywiadu z Karczem z grudnia, gdzie Karcz dopytywał po co to walne w czerwcu. Więc to:

to nie żadne "wytłumaczenie", a czyste spekulacje. Nie ma to jak rozliczać kogoś z własnych wymysłów, które się przyjmuje za pewnik.
Królewski zapowiadajacy walne w czerwcu.
Mija czerwiec i cisza.
Wniosek - Królewski może sobie gadać co chce a Ty go zawsze usprawiedliwisz.
Ok.
Lubisz być traktowany przez niego jak rybka akwariowa, rozumiem, przyjmuję do wiadomości.
Ale nie kpij z mojej inteligencji twierdząc, że wyjazd do Chin jest usprawiedliwieniem

Adasss napisał(a):Wyświetl post

A tu coś mogło być pomieszane, być może chodzi raczej o ten drugi program, z którego miała być finansowana rozbudowa infrastruktury sportowej, bo tutaj pierwsze decyzje już zapadają. Ale tutaj wniosek został złożony, ale ministerstwo nie ma jakichś konkretnych terminów na decyzję. Nie ma też informacji o jego odrzuceniu, co oznacza, że nadal jest procesowany. Czy oczekujesz, że Królewski będzie co miesiąc informował, że ministerstwo dalej analizuje wniosek?

Nic z tego, co napisałem to nie są żadne "moje opinie", a cytaty i informacje wyszukane w sieci. W przeciwieństwie do tego co podajesz jako "fakty".
To Królewski zapowiedział, że Ministerstwo rozstrzygnie sprawę w ciągu 3 miesiecy.
Nie zastrzegł w stylu, że złożyliśmy wniosek i czekamy na odpowiedź.
Tylko twardo- 3 miesiące.
A ja tylko oczekuję konsekwencji i traktowania mnie, jako kibica, poważnie.
Rozumiem, że Tobie to nie przeszkadza.
Ok.
Ale nie kpij z mojej inteligencji twierdząc, że Królewski może sobie gadać co chce, a ja, jako kibic, nie mam prawa rozliczać go z tego gadania
Odpowiedz cytując