Karherop napisał(a):

Czyli przy tempie sprzedaży (500-600 biletow per day i z 1000 w ostatnie 24h) to raczej na 99% w kasach przed meczem beda już tylko bilety na C i na G (jesli w ogóle otworzą ten sektor).
Dół D i dół B raczej byly wylaczone ze sprzedaż i pewnie albo one albo G zostanie wlaczone do sprzedaży (w zależności gdzie bardziej oplaca sie otwierać punkty cateringowe i najmowac ochrone)
Obiektywnie wypełnienie stadionu będzie bardzo dobre. Mozna było liczyć bardziei na C i kibicow wrexham ale cóż, klub nie straci ma spotkaniu.
|
Hmm. Nie ma sie co czepiac liczby kibicow Wrescam. Do mnie przyjezdza 7 znajomych z Wrescam i jego okolic. Po ogloszeniu tego meczu, pytalem ich w ile osob moga przyjechac. Skromnie szacowali 500 sztuk. Nie oszukujmy sie, ale przecietny anglosas to nawet Polski na mapie nie zlokalizuje (podobnie jak sporo Polakow, Walii na globusie nie umiejscowi poprawnie

. Dodajmy, ze oni placa nie tylko za wejsciowke 20 funtow (dorosli), dochodza ceny lotu, no i pobytu..........4 osoby ze wspomnianych 7 zdecydowalo sie przyleciec tylko ze wzgledu na moja staropolska goscinnosc (sorry za brak sktromnosci, ale to fakt
PS. Wiem, ze wakcje

Ale zagadka matemtyczna co da wiecej; 20 (prawei ju tyle jest z goscmi-) x 80 (taka usredniona cena obecnych biletow) czy 33 (niepwene) x 40 (usredniona cena biletow, ta zeby kumaci na C mogli za trzy dyszki przybyc

....