Wyświetl pojedynczy post
GrassSnake
Junior Member

Od: 01.2024

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2026, 11:52
Witam ekspertów od wszystkiego!

Widzę, że stare tuzy w formie i brawoszefizm na forum kwitnie, ale mamy dwóch nowych mistrzów rozkminki, których głupota zawłaszcza forum w tempie Jarosława napier….ego wrogów na X-ie. Piter00, WildDog – piszcie jak najwięcej. Zabawa jest przednia.

Co do bieżących wydarzeń to tak jak Wam pisałem i dawałem znać z wyprzedzeniem z wejściem WK do Wisły się zesr…ło. Słońce Karpat uznało, że 15 baniek rok w rok plus dodatkowy budżet transferowy nie jest warte oddania kontroli nad drużyną (co oznaczało oddanie kontroli nad całym pionem sportowym pierwszej drużyny) i wywaliło negocjacje pomimo (prawie) gotowych do podpisu papierów. Teraz jesteśmy w trakcie odwracania opowieści, żeby wyszło iż to Wojciech jest ten zły. Reakcje pokemonów na X-ie i przygłupów takich jak wymieniony wyżej osobnik o dumnej ksywce z psem pokazuje, że kampania odnosi skutek zamierzony przez Nadprezesa.

Jak wiecie Wieczysta będzie grała przy Reymonta, co z naszej perspektywy najlepsze nie jest. Jarosław usiłował się wykpić (to akurat bardzo słusznie) najpierw Ukraińcami a jak Ci dali cynk, że spadają gdzie indziej, to murawą i obiektywnymi trudnościami. Prawie się udało, ale ktoś tam nacisnął kogoś i z miasta przyszło info, że albo Wódz spłaci prawie cztery bańki, które wisi za stadion i wtedy sobie może rządzić, albo jak hajsu brak to ma grzecznie pomagać w „komercjalizacji”. No i pomaga. Ale nastroje są wojenne. Wojciech swoich trzyma krótko bo liczy, że jak u nas się ostatecznie wyp… to jeszcze będzie miał szanse to przejąć. Jarosław wojuje na całego i rozkręca kolejne imby – patrz Jadczak ładujący po restauracji w której otwarcie zamieszany jest WK. Będzie gorąco.

PS. Widziałem tu dywagacje, kto pokrywa brakująca płynność po odjęciu od wzrostu zadłużenia tego co dorzucił sam Królewski. Do tych prawie 4 baniek za stadion dorzućcie ponad bańkę dla firmy ochroniarskiej i pierwsze pięć baniek się melduje w bilansie. Drugie tyle to drobnica.

PS2. Wszystkim którzy zaraz się rzuca do pisania, że nic nie wiem i wymyślam proponuję powrót do poprzednich moich „donosów” i sprawdzenie jak się zestarzały. Piter00 - Ty nie wracaj - dla Ciebie za trudne.
Odpowiedz cytując