wolfy napisał(a):
Jako osoba która bredziła (nie bójmy się tego słowa) na temat Brody, Wachowiaka i mnóstwa innych melepet powinieneś mieć na tyle przyzwoitości żeby nie zabierać głosu akurat w tej dyskusji. Trudno znaleźć na tym forum osobę której tezy tak często się kompromitowały. Wiele z forumowych memów (takich jak wpływ niskich temperatur na grę Hiszpanów) jest Twojego autorstwa, raczej nie celowo.
Walenie w Omicia jest bezproduktywne i nudne. Sprawdzi się, to zamkniesz japę i będziesz udawał że nigdy nie robiłeś na niego nagonki. Nie wyjdzie mu - odejdzie i nikt poza wąską grupą hejterów nie będzie o nim pamiętał.
Radzę jednak dać sobie na wstrzymanie, bo w odróżnieniu od leszczy w rodzaju Sukiennickiego widać że chłopak ma jakieś umiejętności. Żeby nie skończyło się jak z Duarte któremu ciosano kołki na głowie w Studio Reymonta ("nie lepiej postawić na młodego Polaka jak Olejarka?"), po czym okazał się kluczowym dla awansu piłkarzem i wziął odpowiedzialność na siebie kiedy zabrakło Rodado.
|
Przestań pierd*lić za przeproszeniem.
Oczywiście, że lubię jak młodzi dostają szansę się rozwinąć, jedni ją wykorzystują, drudzy nie. Prosta sprawa. Akurat jestem zwolennikiem Jopa, zwolennikiem Duarte, zwolennikiem mniejszej ilości jednej narodowości dominującej pierwszą jedenastkę - poprzez odpowiedni balans.
Wierzyłem w Duarte jak nie dostawał szans - jest naszą wiodącą postacią.
Wierzyłem w Jopa jak ty na nim psy wieszałeś - okazał się idealnym trenerem dla nas w 1 lidze.
Nikt nie jest nieomylny, a już na pewno nie ty.
Czepiasz się innych użytkowników, piszesz o kompromitacjach, o zamykaniu japy. Jesteś cieńki bolek, nawet dogryźć nie potrafisz z klasą tylko wyrzucasz tu te swoje toksyczne szczuty.
Powiem ci krótko, spierdalaj - bo do prymitywa jedynie prymitywne odpowiedzi trafią.