WildDog napisał(a):

|
Nie mnie ustalać sklad. Od tego prezes ma Jopa.
|
Pytam jak kibic kibica. Skoro twierdzisz ze wejdzie do skladu to ciekaw jestem w jakiej konfiguracji.
wolfy napisał(a):

Za Dudę, który prawdopodobnie odbije się od Ekstraklasy jak od ściany. Już w pierwszej lidze momentami był ciągnięty przez Jopa za uszy, na tle lepszych piłkarzy rywali przewiduję że jego braki będą trudne do zamaskowania.
|
2 lata temu na tle pilkarzy ekstraklasy sobie radzil. W zeszlym sezonie zrobil ogromny progress (2 bramki i 8 asyst dla tych którzy pytają o liczby). Slabszy nie jest niz wowczas.
Nie będzie zderzenia ze ścianą. Pomijam pojedyńcze spotkania gdzie cala druzyna bedzie miała bardzo ciężko (Lech czy Raków).
I wiem ze esa poszla do przodu, ale u nas Patryk Plewka wykrecil ponad 50 spotkan w esa, a gdzie tam mundo Dudy.
@Drozd, w szkolkach wielkich klubow szkola sie tysiace pilkarzy w europie ktorzy nie robia kariery. To juz nie jest żadnym wyznacznikiem czy ktos zrobi karierę. Można mieć wyszkolenie w gorszym klubie i zrobic karierę bo sie ma lepszy charakter do pracy.
Fajne momenty w ofensywie to mial u nas i Kiakos, tylko on chociaz trafial w bramke i ładnie dryblowal. Piłkarzem byl natomiast marnym jak na pozycje która sobie wymyslil. Omic tez ma momenty. Tylko ma nowoczesną piłkę może byc trochę mało