Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2026, 22:23
azor napisał(a):Wyświetl post
Paskudnym manipulantem jesteś - to, że nikt w Moltenisa nie wierzył jest całkowicie uzasadnione. Nie chce mi się szukać, ale pewnie i Ty "wątpliwości" artykułowałeś. Nie robiłbym z niego drugiego Głowackiego, ot solidny obrońca na poziomie Guzmicsa czy Mehremica, ale za Bunoza czy Frydrychem.

Przywołaj proszę kto biadolił na transfery z zeszłego lata? Bo z tego co kojarzę, akurat poprzednie letnie okienko było wyjątkowo spokojne pod kątem malkontenctwa.

Twoja niezdrowa fiksacja na punkcie Kwietnia jest niepokojąca. Nikt nie wspomina jego nazwiska od "afery stadionowej" generalnie mając poczynania Wieczystej w dupie(i słusznie), tylko Tobie się grzałka odpala. Tak po ludzku, pomijając Wieczystą, trochę szacunku mu się należy za kontrakt Peszki, transfer Brleka czy dorzucanie na bieżącą działalność Wisły.

To już nie można napisać, że połowa zaciągu z chałupnika to ogóry. Mimo, że taka jest prawda... Bo to brak szacunku?

Walnij sobie baranka, naprawdę

A co do zeszłorocznych zakupów. Zdaniem wiecznych płaczków wszyscy od Lelivelda na Gruicicu kończąc to były ogóry . Dopiero wyniki pozamykały japy. Więc mnie nie rozśmieszaj...

Nic nie będę przywoływał bo mi się nie chce. Ale dobrze pamiętam dokładnie te same brednie, które teraz słychać na temat Francuza. Może teraz cichsze bo płaczków mniej...

ps.

Nikt nie wierzył w Mikulca, Biedrzyckiego, Kutwe...

Teraz nikt nie wierzy w Omica...

Pojmij że to że płaczki nie wierzą nie znaczy, że wszyscy są tacy...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.06.2026 o godz. 22:28.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując