Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2026, 19:33
Szneka napisał(a):Wyświetl post
Jaroo1 no bez jaj. kolegę z forum od śmieci wyzywać i jebanego ojkofoba? Apeluję o spokój i poprawę zachowania na forum. Pozdrawiam
Zrozum chłopaka, jego kilkuletnia krucjata przeciwko Królewskiemu poniosła spektakularną klęskę.
Próbował całą zasługę za awans przypisać trenerowi, żeby jakkolwiek nie musieć przyznawać, że Królewski wreszcie trafił w każdym aspekcie. Przedłużył Rodado, zapewnił ciągłość w sztabie trenerskim, pozbył się ze składu sabotażystów, podobnych Sobczakowi, wzmocnił drużynę nieoczywistymi transferami które w większości okazały się świetne. Zwyczajnie wszystko siadło świetnie od pierwszej kolejki.

Dlatego kiedy zwracam uwagę, że w kwestii prowadzenia drużyny moim zdaniem były i dalej są rezerwy, chłop dostaje takiej wścieklizny

Dzięki, że zwracasz mu uwagę bo to co wyprawia to jest zwyczajny rynsztok... Nie tylko w odniesieniu do mnie, ale w wielu innych tematach.

Karherop napisał(a):Wyświetl post
A myślałem że juz mu sie to znudziło. Szkoda klawiatury.
Zgodnie z moją przedsezonową prognozą powinniśmy zdobyć 79 punktów. Zdobyliśmy raptem 71. Dlatego uważam, że potencjał nie został wykorzystany. Jeżeli mówimy o rozdupcaniu ligi . Cztery remisy mniej i byłbym zadowolony. Wieczysta, Znicz, Odra, Puszcza...

Ale ja mówię głównie o dawaniu pograć młodym, ćwiczeniu różnych opcji taktycznych, różnego ustawienia itd itp. Przez cały sezon mieliśmy kilka, a czasem kilkanaście punktów przewagi nad trzecim miejscem, a zachowywaliśmy się jak z nożem na gardle. Wygrywamy 3:0 do przerwy a Rodado i Erthaler rzeźbią do ostatniej minuty.

Dyskusja z Wami w tym temacie jest śmieszna...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.06.2026 o godz. 19:50.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując