Wyświetl pojedynczy post
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Dzisiaj, 16:29
As napisał(a):Wyświetl post
Gdzie moge znalezc ta informacje? Mowione bylo, ze Krolewski ze swojej pozyczki pokryl deficyt. Z gory podziekowal za jakies konkretne info.
Sumaryczna wartość pożyczek jakie udzielił Królewski to ok. 30 baniek.

Łączna strata operacyjna za ostatnie 4 sezony ( w tym obecny sezon kończący się 30 czerwca) to 55 baniek ( plus minus 5 baniek)

As napisał(a):Wyświetl post
Kolejny raz bede prosil o wyciagi z kont. Juz ktorys raz mowisz ze wiesz ile pieniedzy ma kazdy z wlascicieli a jak ostatnio prosilem o kopie wyciagow z kont to sie nie doczekalem.

Pytam o to bo zbodowalem sobie jakis obraz na podstawie danych, ktore znalazlem w internecie, wywiadach jakichs raportach i opracowaniach.
Jesli wiec masz dostep do konkretnych danych, ktre moga potencjalnie zmienic moje przwidywania to bede wdzieczny.
No niestety ale do kont włąścicieli Wisły dostępu nie mam.
Z tym, że jakbym nawet miał to nie chodzi o to ile kasy na koncie ma JB ale ile z tej kasy ma ochotę wydać ( czyli w zasadzie utopić) na Wisłę.

Ale dam Ci dowody pośrednie na moją tezę.

Sprawdż sobie wyniki firmy Królewskiego...

Albo wytłumacz dlaczego w ostatnim okresie opóźnienia plac wynosiły 2-3 miesiące.

Albo dlaczego w sklepie jest problem z koszulkami...

I jeszcze jeden- kiedy dowiemy się o wyniku finansowym na ten sezon.
O wyniku a nie o przychodach.
Za miesiąc czy dopiero z 7 miesięcy ?
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując