Wyświetl pojedynczy post
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary Dzisiaj, 14:12
Raczej koncerty nie grożą na R22, no chyba, że okrąglak wystrzelimy w kosmos i zrobi się furtka na możliwość wjazdu nagłośnienia i innych elementów okołokoncertoeych. Wielkość publiki tez ograniczona. Ustawianie sceny wyłączy całkowicie sektory C lub G, doliczając murawę max 35 k wciśnie się na imprezę. O "wielkosci" gwiazd pokroju Sanah (nie mam niestety córek jak pepe72, więc se na YT odsłuchałem i to moim zdaniem, taka artystka dla troche młodszych dziewczynek jak fanki podsiadlego czy jak mu tam) To i to wypromowane przez media. Być może nie znam się na takiej muzie, ale nawet jakby mi dopłacano, nie byłbym w stanie zmarnować na to kilkudziesięciu minut swojego żywota.........Podsumowując. Raczej na koncertach biorąc ograniczenia pojemności, nie zarobimy. .........A branie (obecnie) stadionu nawet jako "Operator" obiektu też raczej mało ekonomiczne z naszego punktu widzenia i położenia. Może jakiś całkowity wykup na długoterminowe raty. Możliwość remontu ( czytaj, dobudowa pięter na C i G) przez co mozliwosc zwiększenia pojemności nawet do 40-45k (tyle raczej na kilku meczach eklapy powinno być wykupione) daje mozliwisci na "zarobek" ad koncertowy.......
Odpowiedz cytując