azor napisał(a):

|
Lesiu wytłumacz mi Twoją logikę...Rude zdobył PP, ale walkę o awans przegrali piłkarze. Teraz piłkarze wygrali awans, ale Jop, a w zasadzie każdy trener byłby zbyteczny. Po co w takim razie trener, skoro mamy samograja? Kasperczak też był nędznym trenerem?
|
Powod jest prostszy niż sie wydaje:
Troll internetowy: definicja
Troll internetowy to użytkownik internetu, osoba, która celowo publikuje kontrowersyjne, obraźliwe, fałszywe lub prowokacyjne treści w celu wywołania emocji, irytacji lub konfliktów wśród innych internautów. Ich działania są często niekonstruktywne, nie służą budowaniu pozytywnej dyskusji, ale raczej do zakłócania spokoju online
Mogą działać na różnych platformach internetowych, włączając w to fora dyskusyjne, media społecznościowe, dodawać komentarze na blogach, udzielać się na czatach online. Celem trolli jest często wywoływanie negatywnych reakcji w internautach oraz zdobywanie uwagi.
Trolling jest zachowaniem niepożądanym i nieakceptowalnym w większości społeczności online.
Osoby wprowadzające zamęt publikują obraźliwe komentarze, zawierające sarkazm lub kontrowersyjne opinie, dążą do sprowokowania silnych reakcji, wywołania chaotycznych i niekonstruktywnych dyskusji.
Mam nadzieję że wyjaśniłem
Jeśli coś sie nie zgadza to dajcie znać.