As napisał(a):

Tak jak pisałem w poście. Pewnie z 7 meczów kategorii TOP plus 10 zwykłych. Na TOP założyłem komplet a na pozostałych jakieś +25k.
Do tego Puchar Polski gdzie też może zdarzyć się hit.
Z ręką na sercu, jak pisałem ten komentarz to pomyślałem sobie „ciekawe jak szybko wpadnie doktor granat ze swoim czarnowidztwem”
Przy czym to jest OK bo trzeba mieć pesymistyczny balans na forum.
Natomiast musisz się odnieść do posta MalKa bo proszę ciebie można stracić twarz a pewnie nie masz ambicji zostać forumowym pajacem jak leszekpw.
|
Miło mi, że o mnie myślisz i to (jeszcze) nie jako o forumowym pajacu

Generalnie to ja widzę całą sytuację na ten moment tak, że wiemy jakie są ceny biletów i karnetów, nie wiemy jak mocny będzie skład, jaki będzie przebieg sezonu itd. itp. Przy tak wątłych danych po prostu niejako bawimy się w obstawianie średniej i przychodów - Ty mówisz jak rozumiem ponad 30 tysięcy, Kolega@Wilddog - 29, a ja 25 i wszystko tj. w tym momencie z palca wyssane.
A jak w rezultacie będzie komplet to będę się bardzo cieszył bo to będzie znaczyło, że jesteśmy wysoko w tabeli - pewnie top 6.
Poza tym dane będą spływały co mecz, jeśli po rundzie czy jeszcze lepiej całym sezonie będą bliskie Twoim obecnym szacunkom to się będę cieszył i jeśli sobie życzysz to Ci tu nawet publicznie pogratuluję trafności.
Kibicuję Wiśle, a w tego rodzaju typowania się bawię.
Nie wiem o co Ci chodzi z postem MalKa.