Wyświetl pojedynczy post
Piter00
Member

Od: 03.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2026, 08:20
Ale jak wy chcieliście zmniejszać dług będąc w 1 lidze i jeszcze do tego awans zrobić? Jak byśmy ograniczyli wydatki to byśmy kolejne lata siedzieli w tej buraczanej lidze grając Plewkami, Gruszkowskimi i Szotami, do tego i tak by długi rosły. Niektórzy to są odklejeni od rzeczywistości. Zamiast się cieszyć wczorajszą fetą to ujadanie wieczne. Sam byłem za Urferem i miałem pretensje do JK, że nie sprzedał klubu gościowi, którego sam chwalił... Jednak w porę się z tego wycofał i miał rację, ja nie mam problemu przyznać się, że się myliłem i ta sprawa wiele mnie nauczyła. Doceniajmy to co mamy, bo może być dużo gorzej. Jakby JK źle zarządzał to byśmy zaraz spadali do 2 ligi a nie awansowali do ESA a zadłużenie to rośnie głównie wobec niego, rozumiem, że jak Cupiał wrzucał kasę do klubu w taki sam sposób to też był krytykowany? Teraz wyraźnie widać kto krytykował w przeszłości JK z powodu słabych wyników sportowych a kto jest tylko zwykłym hejterem i niezależnie od tego, że w klubie dzieje się dobrze czy źle nap*dala w niego bezmyślnie, bo uroił sobie, że klub mający długi po Sharksach, najwyższy w Polsce czynsz za wynajem stadionu jest w stanie zrobić awans w 1 lidze spłacając do tego stare długi. Niektórzy to chyba zamiast na matematykę chodzili klej wąchać w bramie
Odpowiedz cytując