Cytat:
|
Dobra, dobra, ale jaki w tym momencie masz zarzut wobec Królewskiego? Teraz otwarcie deklaruje, że pozostaje prezesem i nie chce oddać kontroli w klubie - średnio mnie obchodzi co deklarował 7 i 4 lata temu. Klub się przez ten czas rozwinął, wracamy do Ekstraklasy, ale rozumiem, że musimy organizować protest pod stadionem, bo jednak nie chce sprzedać klubu?
|
Tu nie chodzi o tylko o to co mówił ale o sposób w jaki to wszystko rozgrywał. Kompletnie mi je ufam temu człowiekowi bo widzę jaki jest śliski.
Jak ktoś chce go nawet wielbić to spoko. Tylko później jak np znowu będzie na legendy jak Moskal mówił, że to człowiek bez honoru to żeby nie było zdziwienia.
Śliski typ i tyle. Nawet to powiedzenie o Moskali ni jak się ma do uwielbienia Krolewskiego dla legend, historii, tradycji itd. bo tym bardziej gdyby takie wartości miał to by Kazka tak nie określił.
To taki przykład kolejny. Dlatego tak jak napisałem, dla mnie w uj śliski typ. Jedno mówi drugie myśli, trzecie robi
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.