Drozd napisał(a):

Nie no pomysł miał super. Z osiedlowym klubem podbić Ekstraklasę 
Tylko po to żeby komuś coś udowodnić. Wisła awansowała, nie udało się. Zabieram wiaderko i grabki i zmieniam piaskownicę...
|
I to jest osiągnięcie, które będzie na stronach najpoważniejszych portali sportowych na świecie(jak z Termaliką). Nie wiem z czego tu się śmiać. Na serio, nie wiem.
Nie chcę Cię też rozczarować, ale tak to wygląda zawsze, tzn. kiedy dość potężny właściciel się wycofuje, to zaczynają się problemy. My z takowymi borykamy się od lat(ze szczytu do pierwszej ligi, a na kolejne MP to możemy poczekać pewnie i z 20 lat) i wiemy coś na ten temat najlepiej. Trudno znaleźć potem kogoś podobnego przy konstrukcji polskich klubów piłkarskich. Tutaj chyba tylko Bundesliga jest zabezpieczona, bo podobne rzeczy dzieją się w Hiszpanii. Taki jest urok prywatnych właścicieli. Pomijam, że u nas też "trochę" dziwaczne rzeczy działy się pod kątem właścicielskim

. Pozdrawiam pewnie tak z 70% forum, które było zachwycone kambodżańską rodziną królewską i które to osoby przypuściły zmasowany atak na Jadczaka, który chyba jako pierwszy zweryfikował tę wierutną bzdurę.