Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.05.2026, 03:24
Markus napisał(a):Wyświetl post
o rzeczywistej wartości oraz mankamentach Dudy, Krzyżanowskiego i niestety 99% młodych krajowych zawodników, którzy w ostatnich sezonach przewinęli się przez Wisłę Kraków, mając etykietki "talentów" wystawiane na przykład przez osoby typu takiego Karheropa
Tego oszołoma miałem już nie komentować, ale ten anonim stawia się ponad innych użytkowników tego forum i daje sobie prawo do nazywania kogoś beztalenciem(innym osobom nie daje jednocześnie prawa do nazywania kogoś talentami...). Również ignoruje fakt, że ludzie znający się na piłce nożnej(trenerzy, eksperci, którzy oglądają całą Iszą ligę) uznają Dudę za piłkarza z bardzo dużym potencjałem i który właśnie zaliczył bardzo dobry sezon. Dla mnie to np. ogólnie nasz najlepszy środkowy pomocnik i też z największym potencjałem sprzedażowym, jeśli chodzi o tę formację w klubie.

A najbardziej kuriozalne jest zdanie o nierównej formie młodych(polskich) zawodników, kiedy obcokrajowcy(którzy mieli zamiatać ten poziom rozgrywkowy) są jeszcze bardziej niestabilni, przy okazji kasując konkretne pieniądze w zestawieniu z tymi młodymi.

Tu jest takie pomieszanie z poplątaniem, że ja pierd%^lę. Oczekiwania wobec młodych Polaków? Ogromne. Oczekiwania wobec obcokrajowców(którzy powinni ciągnąć grę)? Żadne, trzeba tym gwiazdom dać czas na aklimatyzację. To są dosłownie jaja(zgniłe). Myślenie niespotykane nigdzie na świecie. Dla mnie taki Duda i Kuziemka, Krzyżanowski mają grać wszystko. Biorąc pod uwagę ich potencjał, wiek, to nie ma co się obrażać, że jakiś mecz nie wyjdzie. To nie ma znaczenia patrząc całościowo i jest zupełnie naturalne. Oni mają mieć ogromny kredyt zaufania, a nie jakieś nołnejmy z ligi albańskiej czy innej ch$#jowizny.
Odpowiedz cytując