Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2026, 08:15
As napisał(a):Wyświetl post
Kaplica.

Wszyscy środkowi pomocnicy wczoraj zagrali bardzo dobry mecz. Ci co wyszli w podstawie i ci co weszli na zmianę.
Jak ktoś pyta co pokazał Duda to odpowiadam; środkowi pomocnicy Polonii nie zrobili wczoraj sztycha. To było jak walka gołej dupy z batem.

Trzeba nie wiedzieć nic o futbolu żeby po takim występie środka pomocy Wisły w ogóle zadawać pytanie *co pokazał xxx?* Jakieś pojedyncze błędy tego nie zmieniają.
Wczoraj cała drużyna zagrała tak jak grała na początku sezonu, to dlatego Polonia była bez szans i przy lepszej skuteczności byłoby 5:0.

Je się Dudy nie czepiam, ja tylko zwracam uwagę, że w porównaniu z Omicem niczym się nie wyróżnił, albo na odwrót Omic w porównaniu z Dudą wcale nie był "beznadziejny" ja to niektórzy twierdzą.

I dalej jak od pół roku twierdzę, że Jop mógłby lepiej zarządzać naszym potencjałem.

A co do transferów, Leliveld, Giger i Erthaler mają po 28 lat, a Omic 23. Różnica taka, że tych trzech pierwszych raczej już nie sprzedamy, a gdyby Omicowi dać poważną szansę, strzelił by jakąś bramkę z daleka, złapał by jakąś asystę, ( w Rzeszowie miałby dwie, gdyby Kuziemka i Krzyżanowski trafili sam na sam) to byłaby taka możliwość i klub mógłby żyć z takich "interesów".

Tylko potrzeba trenera z pojęciem jak się rozwija zawodników. Taki który mówi.

"Ja nie jestem od tego żeby dać zawodnikom pograć"

Nie jest takim trenerem.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.05.2026 o godz. 08:27.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując