Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.05.2026, 07:00
As napisał(a):Wyświetl post
przepraszam ale co ....a? Co pokazał?

A tu widziałeś środek pomocy Polonii? Bo ja nie widziałem żeby wyszli na mecz. Kompletnie zneutralizowani.
Myślisz że to się samo ....a zrobiło?

Ja rozumiem, że nie każdy kto ogląda piłkę ma o niej pojęcie większe niż aspekty rozrywkowe no ale na miłość boską niektórzy są poprostu ślepi. Ręce opadają.
Dobra dobra już nie filozofuj. Każdy kto ogląda piłkę widzi czy zawodnik walczy czy się snuje, podaje częściej do przodu czy do tyłu, strzela celnie czy nie celnie. Proste. Zawodnik grając 78 minut, ma dużo łatwiejszą sytuację niż ten wchodzący na 15, poza aspektem wydolnościowym. Dlatego, ocenianie kogokolwiek po 15 minutach gry jest idiotyczne.

A co pokazał Duda? Ano karygodną stratę na 30 metrze na środku boiska, która cudem nie skończyła się utratą bramki, wiele niecelnych prostych podań na kilka metrów, standardowe zwalnianie gry, jakiś strzał Panu Bogu w okno. Ogólnie mecz na swoim klasycznym poziomie. Czyli nic nadzwyczajnego. Gdyby to Omic grał 78 minut, a Duda 15 nie byłoby żadnej różnicy w tym meczu. Więc jeżeli ktoś pisze, że Omic jest beznadziejny to Duda również, tylko 5 razy dłużej.

I nie chodzi mi o Omica, bo on sobie poradzi, bez problemu, chodzi mi o każdego innego piłkarza z naszej kadry, który miałby nas wzmocnić przed ekstraklasą, a podobno mają być wzmocnienia. Kto do nas przyjdzie, widząc że zobaczy boisko raz na ruski rok? Powiem ci kto. Tylko ten, który wydoi klub, bo będzie liczył, że skoro płacą to może będą wpuszczać, albo leser, który ma w dupie czy gra czy nie.

Założę się, że przy negocjacjach przykład Omica, który przez cały sezon od początku zagrał raz, a jeżeli wchodził z ławki to na 10 minut, będzie wyciągnięty. Kto tutaj przyprowadzi jakiegoś młodego chłopaka? Tylko jakiś desperat. Mamy awans, a Jop rzeźbi żelaznym składem, już nie chcę tego nazywać . Bo Duda musi przeczłapać do 78 minuty i koniec.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując