Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2026, 12:18
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nazywajmy rzeczy po imieniu. Mamy na tym forum debili którzy nie ogarniają po czterech sezonach realiów piłkarskich pierwszej ligi i się tym chwalą.

"Nie oglądam innych drużyn pierwszej ligi" - OK, to zrozumiałe, ale czemu debilu stawiasz tezy odnośnie kadry Wisly na tle ligi? Nie zajarzyło w pustym baniaku żeby nie bredzić w tematach o których nie ma się pojęcia?

90% tej ligi to obrzyny dla których szczytem możliwości jest kopnięcie piłki przed siebie i bieg za nią, ew. w.......enie się komuś w nogi w fazie obronnej...
Ale dlaczego przywaliłeś się do mnie? przecież DOKŁADNIE to samo piszę w innych tematach - że nasza kadra jest niezłą, a reszta ligi nie ma podjazdu. Ludzi, którzy myślą inaczej próbuję zagonić od dłuższego czasu do argumentowania, więc nie wiem, co Ci tu przeszkadza.

Poniżej masz moją odpowiedź do for_fun'a, który odleciał już z naszej galaktyki:

Revolver napisał(a):Wyświetl post
Spoko - nie masz pojęcia, które drużyny mają lepszą kadrę, to na cholerę piszesz "z tą kadrą"? Dociera do Ciebie, że ta kadra nie występuje w próżni? Stawiam pytanie Tobie, a nie eKSpeRtOm, bo to Ty z tym wyskoczyłeś na forum.

"Rozumiesz", że nie oglądam meczów Wisły (XD), a za to Ty dzielnie oglądasz, a to daje Ci pełen obraz, jaka jest nasza kadra, więc nawet nie oglądasz reszty ligi. No to jakbyś sobie obejrzał, to byś wiedział JAKIE TAM KU*WA GRAJĄ OGÓRY, PRZY KTÓRYCH WISŁA TO JE*ANE GALACTICOS! Jeżeli rzekomo "wielu" z naszych piłkarzy to nie poziom 1 Ligi, to byś się za łeb złapał wiedząc, kto gra w 1 Lidze, no ale nie oglądasz...

Reszta Twojego posta to taki bełkot, że nawet mi się nie chce w nim grzebać.

Natomiast jestem Ci nieironicznie wdzięczny, bo w końcu dotarło do mnie, o co chodzi z takimi okazami, jak Ty, którzy twierdzą, że mamy do dupy skład - wy po prostu nie oglądacie tej ligi i nie macie pojęcia, jak cienkie są inne drużyny!
Odpowiedz cytując