Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2026, 19:08
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Nie mam pojęcia jakie zespoły mają lepszą kadrę. Nie jestem masochistą, żeby interesować się innymi zespołami na tym poziomie rozgrywkowym i żeby oglądać ich mecze. Takie pytania to do ekspertów TV i oni by Ci wybrali czołowych piłkarzy na danych pozycjach w tej lidze. Wiem natomiast, że wielu naszych piłkarzy nie nadaje się na realia Iszej ligi(a Ci co się nadają, to wielki znak zapytania, jak będą się prezentowali w znacznie bardziej fizycznej Ekstraklasie), co potwierdził ten sezon. Rozumiem, że Ty nie oglądasz meczów Wisły Kraków, a jak obejrzałem wszystkie. Co znaczy, że wielu piłkarzy nie dojeżdża na określony poziom? To że nie będzie dobrego punktowania. Jak wystawiasz skrzydłowego, który od końca sierpnia do początku kwietnia nic nie robi na boisku, to jak może być dobrze? A taki wybór miał Jop, gość który nie notuje liczb, gość który ma co chwilę urazy, młody chłopak, który nie jest regularny i cała reszta, którą strach wpuścić na skrzydło w naszym zespole, a mówimy tylko o obsadzie boków pomocy.

Spoko - nie masz pojęcia, które drużyny mają lepszą kadrę, to na cholerę piszesz "z tą kadrą"? Dociera do Ciebie, że ta kadra nie występuje w próżni? Stawiam pytanie Tobie, a nie eKSpeRtOm, bo to Ty z tym wyskoczyłeś na forum.

"Rozumiesz", że nie oglądam meczów Wisły (XD), a za to Ty dzielnie oglądasz, a to daje Ci pełen obraz, jaka jest nasza kadra, więc nawet nie oglądasz reszty ligi. No to jakbyś sobie obejrzał, to byś wiedział JAKIE TAM KU*WA GRAJĄ OGÓRY, PRZY KTÓRYCH WISŁA TO JE*ANE GALACTICOS! Jeżeli rzekomo "wielu" z naszych piłkarzy to nie poziom 1 Ligi, to byś się za łeb złapał wiedząc, kto gra w 1 Lidze, no ale nie oglądasz...

Reszta Twojego posta to taki bełkot, że nawet mi się nie chce w nim grzebać.

Natomiast jestem Ci nieironicznie wdzięczny, bo w końcu dotarło do mnie, o co chodzi z takimi okazami, jak Ty, którzy twierdzą, że mamy do dupy skład - wy po prostu nie oglądacie tej ligi i nie macie pojęcia, jak cienkie są inne drużyny!
Ostatnio edytowane przez Revolver : 11.05.2026 o godz. 19:15.
Odpowiedz cytując