Revolver napisał(a):

|
Zakładałeś baraże z "tą kadrą", czyli według Ciebie (co najmniej) dwie drużyny miały od nas lepsze składy. Czy mogę zapytać, jakie? Powiedz też proszę, jakich, według Ciebie, zawodników z tych drużyn wybrałbyś, jako realne wzmocnienia Wisły Kraków..
|
Nie mam pojęcia jakie zespoły mają lepszą kadrę. Nie jestem masochistą, żeby interesować się innymi zespołami na tym poziomie rozgrywkowym i żeby oglądać ich mecze. Takie pytania to do ekspertów TV i oni by Ci wybrali czołowych piłkarzy na danych pozycjach w tej lidze. Wiem natomiast, że wielu naszych piłkarzy nie nadaje się na realia Iszej ligi(a Ci co się nadają, to wielki znak zapytania, jak będą się prezentowali w znacznie bardziej fizycznej Ekstraklasie), co potwierdził ten sezon. Rozumiem, że Ty nie oglądasz meczów Wisły Kraków, a jak obejrzałem wszystkie. Co znaczy, że wielu piłkarzy nie dojeżdża na określony poziom? To że nie będzie dobrego punktowania. Jak wystawiasz skrzydłowego, który od końca sierpnia do początku kwietnia nic nie robi na boisku, to jak może być dobrze? A taki wybór miał Jop, gość który nie notuje liczb, gość który ma co chwilę urazy, młody chłopak, który nie jest regularny i cała reszta, którą strach wpuścić na skrzydło w naszym zespole, a mówimy tylko o obsadzie boków pomocy.