Kurz napisał(a):

A na kogo miał postawić? Nadmiaru skrzydłowych to ja tu nie widzę. Bozić przecież zszedł bardzo szybko. Ciekaw jestem jak dużo grałby Krzyżanowski, gdyby nie kontuzjował się Mikulec. No i trudno nie zauważyć, ze w momencie, gdy pojawił się nowe twarze i okrzepły, jego rola się zmniejszyła. Więc grali bo musieli. Gdybym chciał być złośliwy, napisałbym, ze jest wprost przeciwnie. Wyglądają słabiej niż w poprzedniej rundzie, więc na czym opierasz swoje opinie o rozwoju o cudownej ręce Jopa do młodzieży. Ogólnie nie zanosi się na to, żeby w następnym sezonie Krzyżanowski występował często w podstawowym składzie i mam nadzieję, że Kuziemka też nie. Ale niech walczą...
Widzę również, ze lubisz generalizować i porównywać jabłka do gruszek. Może nie było na kogo stawiać za Rude.
|
Duda, Kuziemka, Krzyżanowski, Kutwa, Letkiewicz.
5 graczy łapiących się wiekowo do młodzieżówek grało bardzo dużo w tym sezonie w Wiśle. I ogólnie dowieźli. To akurat plus dla trenera, trudniej się gra kilkoma młodymi naraz niż 1-2.
Zwłaszcza, że przecież wolfy przykładowo przed sezonem pisał, że ci młodzi to szrot.