For_FuN_ napisał(a):

To jest odklejenie level hard. Robiliśmy już analizę naszej kadry w którymś temacie i wielu piłkarzy to na poziom Iszej ligi się nie nadaje. Wystarczy wspomnieć jakimi bramkarzami dysponuje Jop(który jest najlepszy w pierwszej lidze? który jest czołowy?), jakimi stoperami(Colley, Uryga), w środku pola praktycznie bez pola manewru, a o skrzydłowych lub napastnikach nie wspominając. Ja drżałem ze strachu przez cały sezon, bo kadra jest sowicie opłacana(nie wiem dlaczego i kto dostaje te pieniądze)/przepłacana, a jakości brak. Ciężko kogoś wpuścić z ławki, bo dramatyczny poziom piłkarski. Taki Fred na przestrzeni całego sezonu rozegrał kilka udanych spotkań(miesiące kopał się po czole), a jest to nasz PODSTAWOWY piłkarz.
Tak jest. Natomiast na to co Ty robisz, to brakuje słów. Wszechobecna pogarda, nienawiść, obrażanie, poniżanie. Dawno miałbyś tu bana, bo z krytyką twoje posty nie mają nic wspólnego.
|
Pytałem już o to kogoś w innym temacie - wymień mi drużyny, które na papierze mają lepsze składy i powiedz mi, których zawodników widziałbyś, jako realne wzmocnienia?
I obroń swoją relatywną tezę, że kadra jest "przepłacana". Kto niby zrobił awans? Sam Święty Mariusz Jop czy miał też może piłkarzy? Zagwozdka co nie? Celem był awans, więc jak możesz twierdzić, że są "przepłacani"?