Wyświetl pojedynczy post
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2026, 19:24
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Z tą kadrą i z tym trenerem(tak, przepraszam Panie Jop, nie miałem kompletnie zaufania) zakładałem walkę o miejsce barażowe, a tutaj dostałem takie coś, a w niektórych momentach futbol fenomenalny znacznie przerastający umiejętności naszych grajków. Wystarczy poczytać co wypisywali tutaj ludzie, którzy teraz opluwają Jopa przed sezonem. Ich obecna narracja, to że pierwsze miejsce to był jego zasrany obowiązek i tylko to wypełnił, rozgrywając przy tym "fatalną"(tak twierdzą) wiosnę... co trzeba mieć w głowie, żeby coś takiego napisać? A) nie być kibicem Wisły B) nie będąc kibicem Wisły nie pamiętać poprzednich szkoleniowców(tu akurat jest to oczywiste) C) żywić głęboką nienawiść do Jopa i przede wszystkim do sukcesu.
Zakładałeś baraże z "tą kadrą", czyli według Ciebie (co najmniej) dwie drużyny miały od nas lepsze składy. Czy mogę zapytać, jakie? Powiedz też proszę, jakich, według Ciebie, zawodników z tych drużyn wybrałbyś, jako realne wzmocnienia Wisły Kraków.

azor napisał(a):Wyświetl post
Ile Ty masz lat?
Na tyle dużo, żeby nie wierzyć we wczesnorozwojowe bajki o celestialnym tatusiu.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 10.05.2026 o godz. 19:38.
Odpowiedz cytując