Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2026, 18:31
Ostatnio przejrzałem sobie wiele lat wstecz jakich my to parodystów trenerskich zatrudnialiśmy(to w ogóle coś trudne do uwierzenia) i dopiero teraz udało się znaleźć szkoleniowca, który chce grać fajny futbol, a jednocześnie ma wyniki.

Panie trenerze, byłem nastawiony mocno sceptycznie(nawet krytycznie) w momencie zatrudnienia, ale ten sezon zbudował duże zaufanie. Wyniki mówią same za siebie. Lider przez 32 kolejki... od początku do końca okupowanie pierwszego miejsca. Najlepsza ofensywa ligi i jednocześnie najlepsza defensywa ligi. Do tego zaledwie dwie porażki do tej pory w 32 kolejkach. Co to oznacza? Że arcytrudne jest pokonanie nas(wbrew temu co piszą regularnie pewni idioci w tematach meczowych). 2 punkty na mecz, spokojna przewaga przez cały sezon nad trzecim miejscem. Awans bezpośredni ani przez chwilę nie był zagrożony.
Wielkie podziękowania z te niesamowite wyniki przy też tak okrojonej kadrze i bez np. bramkarza. Teraz nowy kontrakt i spokojna praca w Ekstraklasie. Wiadomo, że będziemy jednym z faworytów do spadku, dlatego bez nerwowych ruchów, chociaż jak już słucham naszego Prezesa... co on opowiada i w jakiej fantazji żyje. Nie ma pojęcia o tym jakie pieniądze są w Ekstraklasie i jak mocne są obecnie zespoły w wyższej lidze. Kadra musi zostać przebudowana i muszą tutaj wylądować klasowi piłkarze(6-8), żeby spokojnie się utrzymać. Tego Panu życzę, komfortu pracy.
Jeszcze raz wielkie dzięki za ten świetny sezon i w końcu wejście do Ekstraklasy. Ode mnie brawa i pokłony.

Smuga napisał(a):Wyświetl post
Skorża to raczej będzie myślał o objęciu reprezentacji, gdyby PZPN postanowił się rozstać z Urbanem.
Skorża odrzucił ofertę PZPNu. On miał zostać selekcjonerem po Probierzu, ale powiedział Kuleszy, że nie będzie z nim i z jego ekipą pracował.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 09.05.2026 o godz. 18:35.
Odpowiedz cytując