Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2026, 10:03
Adasss napisał(a):Wyświetl post
A co do tematu: ani trochę nie jestem zaskoczony tym jak AI podsumowało Markusa. Bo, w dużej mierze, to są dokładnie te powody dla których od dawna omijam jego posty. Sorry Markus, wiem, że pisząc tyle miło byłoby wiedzieć, że czyta to ktoś oprócz oponenta. Ale jest jak jest.
Adasssie, nie musisz mnie czytać, jeśli nie chcesz. Nikogo do tego nie zmuszam. Ja nie piszę tutaj dla poklasku czy fejmu, tylko właśnie konkretnie do konkretnego oponenta, najczęściej pod wpływem tego, co on napisał i nonsensu, którym próbuje się posługiwać. Podobnie jak większość innych osób.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując