Wyświetl pojedynczy post
Piter00
Member

Od: 03.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2026, 06:48
Ja miałem nauczkę ze sprawą z Urferem, nie mam problemu przyznać się do błędu. Jechałem po JK, że nie oddał mu klubu, po czasie okazało się, że dobrze zrobił. My po prostu za mało wiemy, nie mamy wglądu do dokumentów, faktów itp, by wyciągać daleko idące wnioski, opieramy się często na domysłach i plotkach. Ostatnio pisałem, że nie ma co płakać nad finansami, bo Wisła ma właściciela i to jest na jego głowie, w razie braków musi dosypać i teraz właśnie to zrobił, więc wywiązuje się z obowiązków jakie ma. Naprawdę nie widzę obecnie żadnych powodów by w niego walić. Oceniajmy fakty a nie własne domysły. A fakty obecnie są takie, że zrobiliśmy awans, całkiem niezłe transfery, nasza młodzież jest istotną częścią drużyny, frekwencja stale rośnie, nikt nie płacze, że Wisła mu nie płaci, czy że nie spłacamy zadłużeń wobec zewnętrznych podmiotów. A to czy JK lubimy czy nie jest najmniej istotną sprawą. Rok temu też wyczekiwałem Kwietnia a teraz wolę by większościowy pakiet pozostał u Królewskiego. Cieszmy się z tego co mamy, przykład cracovii, czy Widzewa pokazuje, że bogactwo właściciela nijak ma się do rozwoju drużyny i dobrych wyników. Mniejszościowy pakiet dla WK jestem na tak, a Peszko to u nas może pracować co najwyżej jako skaut, bo na cokolwiek wyżej brak mu kompetencji. Boję się tylko jednego, że JK znów odwali i znów weźmie wolnego obecnie Rude na trenera
Odpowiedz cytując