Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2026, 15:37
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Jop popełnia różne mało znaczące błędy.
Ale ten był mocno znaczący bo nie wystawia się w ważnym meczu zawodnika z chorobą.

A poza tym, co do oceny Jopa, to spójrz w tabelę na miejsce i liczbę punktów.
Mnie to zadawala.
Ciebie zadawalał wynik Rude.
Mnie nie.

To jak to jest, to bagienko, ciepełko, rodzinna atmosfera, bumelanctwo, olewanie zostały wytępione przez cztery lata czy nie?
Co tu robi więc Jop?
Aaaa, ma kwity na Królewskiego...
Zadowalał mnie wynik po jesieni, bo na taki wynik mamy skład. Na wiosnę Jop rozłożył drużynę na łopatki, swoimi odpałami. W efekcie drżymy przed konfrontacją z nastolatkami z Rzeszowa. Więcej, potrafimy się w takim meczu kompromitować przez 45 minut. Może Ciebie to zadowala, ale mnie nie.

Jop z tamtej "rodzinnej ekipy" został jako ostatni, choć on sam wtedy raczej nie płakał o jajeczko. Choć filozofia hierarchii opartej na widzimisię, trzymanie na boisku piłkarzy którzy spacerują, opowiadanie bajek w mediach to ewidentnie cechy wspólne. Dostał szansę i zadanie wykonał co prawda za drugim podejściem, ale należą mu się gratulacje.

Co nie zmienia faktu, że praca sztabu i samego Jopa będzie skrupulatnie oceniana. To nie moje słowa. Bo poza celem głównym są jeszcze inne cele w dłuższej perspektywie nie mniej istotne, a tutaj już jeżeli chodzi o Jopa i jego filozofię już tak różowo nie jest.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując