Wyświetl pojedynczy post
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2026, 08:30
s1mone napisał(a):Wyświetl post
>Akurat imienia zasad nie będzie musiał prezes stosować. Został nam jeden wyjazd i to z cywilizowanym klubem, >nie jakimiś małpami z zoo czy innymi parowozami.......

>A krytykantom decyzji Królewskiego ad meczu z utrzymankami wrocławskiego ZOO (chyba nie dziwi, że >najgłośniej ryja darł tutaj amisz z Liszek, sandomingo) podpowiem, ze wartalo pokazać jaja. Prawdopodobnie nikt >już nie zaryzykuje numeru ala wrocławskie małpiszony w obawie przed karami.........

Ja to imię zasad trochę żartobliwie wrzuciłem, miałem napisać najpierw, że możemy położyć się na murawie, po czym skonstantowałem, że wtedy Wieczysta by tą różnicę bramek odrobiła

Co do decyzji z meczu ze Śląśkiem to w jej ocenie 'siedzę na płocie'.
Generalnie rozumiem zamysł, wiem dlaczego to zostało zrobione i powinno się to przełożyć na konkretne pozytywne rzeczy dla naszych kibiców i klubu.
Z drugiej strony mam dwa ale - pierwsze to ogromne ryzyko wypuszczenia awansu z rąk, drugie, że akurat tym pedałom oddaliśmy mecz za frajer i wrzuciliśmy ich na fotel wicelidera, z którego już nie spadli. Szkoda mi tego jak cholera.
Koniec końców awans wywalczony, więc może jednak było warto, tylko szkoda, że awansujemy u boku tych pijawek żyjących na kroplówce miasta.

Także biorąc to wszystko pod rozwagę przyznam, że ten płot boleśnie mi się wbija w rzyć, ale zamierzam w tej sprawie na nim jeszcze trochę posiedzieć, dziękuję.
Ja akurat w 1906% popierałem i w dalszym ciagu popieram decyzję prezesa ad meczu z (samocenzura)......Rozumiem. że gdyby nie niemal 100% pewność awansu takiej odwagi u prezesa by nie było.

Gdyby nie to co sie stało (mam pewność) w eklapie traktowani bylibyśmy tak jak przez wrocławskie (samocenzura). Dla mnie wyjazd na mecz Wisły to większe święto jak mecz na Reymonta.........a takie (samocenzura) jak sandomingo, które wyzywały Królewskiego od grabarza budziły odruch wymiotny.............Czas pokazał, że Prezes "zadziałał " w dobrym momencie. Na dodatek decyzję konsultował z trenerem i kadrą. Podejrzewam, że dobrze przeanalizowali swoje możliwości kolejnych zdobyczy punktowych...Twoją opinię szanuję, rozterki rozumiem. Tym bardziej, że piszesz w normalnym ludzkim tonie, nie jak ten (autocenzura) amisz, prorok z Liszek.

Może Ciebie troszkę pocieszę. Wierzę, o ile Kwietniowi zależy na awansie...(samocenzura) utrzymanki wroclawskiego zoomogą jeszcze grać w barażach....oby ucki klub sportowy ich wyjaśnił

TAK SIĘ BAWIĄ LUDZIE, WTEDY KIEDY WISŁA GRA, TAK SIĘ BAWIĄ LUDZIE, KIEDY AWANS MA!!!
Ostatnio edytowane przez WildDog : 04.05.2026 o godz. 08:40.
Odpowiedz cytując