Wyświetl pojedynczy post
WildDog
Senior Member

Od: 03.2021

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2026, 13:42
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nastąpiło fatalne nieporozumienie. Oczywiście teks o lizaniu towa był do drozda a nie do Ciebie.

A co do naszej rozmowy. Spójrz sobie ile drużyn spadało w latach wcześniejszych i ile mogło awansować - bo jeszcze do niedawna były to 2 a nie 3 kluby. I spójrz na listę klubów które spadały. Tam większość nie miała prawa awansować po roku czy dwóch, bo to kluby z dużymi problemami i patologiczne albo po.......ki a nie poważne kluby.

Oczywiście Wisła swoje problemy miała, długi itd ale cały czas finansowo byliśmy w grze przez te cztery lata, tylko kasa byla źle wydawana.

Dla mnie awans dopiero w czwartym sezonie to powód do wstydu
Wkleiłes cytat z mojego wpisu, więc poziomem dostosowałem się do Twojej riposty. Wybacz, że nie zakumałem ale mam tego osobnika na liście igorowanych, więc nie zorientowałem się, że nie pijesz do mnie. Dyskusja, którą prowadzimy jest jałowa. Jak słusznie zauważył As, nie da się tego problemu rozstrzygnąć metodą zero-jedynkowa. Podejrzewam, że to, że jesteśmy Wisłą to ogromny handicap w naszej walce o powrót. Te moje ironiczne wpisy o tym jak podchodzą do meczow z nimi przeciwnicy (mam nadzieję, że wszyscy wyłapali bijący z nich sarkazm) chyba jasno pokazują jeden z większych problemów. Fakt, że przepalanie pieniedzy na graczy, którzy później nie spełniają pokładanych w nich nadziei budzi wkvrwienie. To też ważny czynnik......
Ale jak pokazuje zycie i statystyki trudno jest się wydostać z tego pierwszoligowego bagna..........i najbardziej nas, jako kibiców Wisły boli fskt, ze nasz klub należy do zdecydowanie większej grupy "nieudaczników", niz do wąskiego grona szczęściarze, których Ty nazywasz "ogarniętymi"....
Odpowiedz cytując