Cytat:
|
Nie wiem co to w twoim uprawianiu milosci lizanie rowa. Ale cóż, każdy kocha jak lubi.
|
Nastąpiło fatalne nieporozumienie. Oczywiście teks o lizaniu towa był do drozda a nie do Ciebie.
A co do naszej rozmowy. Spójrz sobie ile drużyn spadało w latach wcześniejszych i ile mogło awansować - bo jeszcze do niedawna były to 2 a nie 3 kluby. I spójrz na listę klubów które spadały. Tam większość nie miała prawa awansować po roku czy dwóch, bo to kluby z dużymi problemami i patologiczne albo po.......ki a nie poważne kluby.
Oczywiście Wisła swoje problemy miała, długi itd ale cały czas finansowo byliśmy w grze przez te cztery lata, tylko kasa byla źle wydawana.
Dla mnie awans dopiero w czwartym sezonie to powód do wstydu
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.