Ja wiem, że są różne zboczenia ale żeby publicznie lizać tak komuś rowa, to już jest przesada... Także nie komentuje tego
Cytat:
|
Nie nadużywaj słowa "kazdy"....w tym okresie co wkleił pepe72 na 50 spadkowiczow awansowało po pierwszym sezonie 9!....pamiętam dobrze w jaki sposób (jest ten klub w tej grupce dziewięciu) wróciły parchy do eklapy. Dziwnie spuchły pod koniec Flota Świnoujście i Nieciecza...ta druga to kilka sezonów odpuszczała awans......więc stawianie kurew w grupę dziewic (czytaj; ogarniętych) to jakas kpina.....
|
Napisałem, że każdy ogarnięty. Oczywiście jest kilka śmiesznych klubów typu Arka czy Katowice, które się kisily długo poza ekstraklasa ale chyba bycie w ich gronie to nie jest zaszczyt. I źle się wyraziłem. Nawet awans po dwóch sezonach to tez cos w normie bym powiedział. Natomiast to co się odwaliło w Wiśle, która finansowo zjadala te ligę to po prostu porażka
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.